SERVICE EN GARANTIE

100% elektrisch en milieuvriendelijk duurzaam personenvervoer

eigen service- & onderhoudsdienst

Wij beschikken wij over een eigen service- en onderhoudsdienst. U kan van ons een uitstekende service en garantie verwachten. Daarom staan we voor bekend. Onze elektrische pendelbussen worden aangepast aan de weg omstandigheden en de wetgeving per land. Invest-Mobile beschikt over extra back up van People movers voor eventuele calamiteiten, door deze werkwijze te hanteren hebben wij al vele e-shuttlebussen die ingezet worden voor kerst shopping uit de nood kunnen helpen, een ongelukje kan in een klein hoekje zitten en zeker waar veel verkeer plaats vind .

Ter ondersteuning is er een 24 uur service telefoondienst beschikbaar om onze klanten te kunnen helpen en dit 7 dagen op 7.

Al onze vervang elektrische voertuigen en onderdelen hebben wij dus binnen 24 uur op de gewenste locatie van de klant. Stilstand kost geld.

Bij het afleveren van de verkochte e-shuttlebussen worden de onderdelen en de checklist gratis aan de nieuwe eigenaar bezorgt zodat uw eigen technische dienst zelf het preventief onderhoud kan verzorgen. Een jaarlijks onderhoudscontract opstellen samen met de hoofd technische dienst van uw onderneming behoort ook tot de mogelijkheden.

Wenst een e-shuttelbus of e-terreintje te testen. Wij hebben altijd test voertuigen op voorraad.

Daarom zijn onze klanten ook onze ambassadeurs en gelijkt ook onze verkopers.

Het concept ‘vervoer op maat.

De overlast die veroorzaakt wordt door het groeiend aantal auto gebruikers lijkt vooral een probleem te zijn in steden en kust gemeenten . Er wordt dan ook steeds meer ingezet op het spreiden van parkings zones buiten de stad.

Spreiding van shopping toerisme dmv randparkings te exploiteren ism de e-shuttelbussen biedt dus vele kansen.

Onze e-shuttlebussen zijn ideaal in de nieuwe vervoerregio’s die momenteel worden opgestart in de Benelux.

Wenst u ondersteuning in uw mobiliteitsplanning voor uw regio of stad, gemeente, ons professionele management team van Invest-Mobile heef 10 jaar ervaring in het exploiteren van elektrische voertuigen in Europa zowel commercieel als zakelijk, onze praktijk ervaring zal u zeker op weg kunnen helpen. Ook hebben wij ervaring in het zelf exploiteren van shuttlediensten met onze e-shuttlebussen in opdracht van steden en gemeenten .

Een totaal concept van voertuig t/m het rendabel maken van de exploitatie willen wij zeker met u samen doorlichten. Vraag gerust om een informatief gesprek.

Indien u als gemeente samen zit met uw beleidsmedewerkers inzake mobiliteit, is onderstaande zin van essentieel belang.

Juiste kennis van de laatste ontwikkelingen en een visie op de toekomst inzake stads mobiliteit is van belang om de juiste keuzes te maken.